Mediteren

 

Ademmeditaties.

Deze meditaties zijn gebaseerd op de Quantum Light Breath van Jeru Kabal. (1930-2000) Hij heeft deze techniek ontworpen als onderdeel van het Clarity Proces.

Deze meditatie nodigt je uit om via een speciale en krachtige ademhalingstechniek en inspirerende muziek een intens meditatieproces in te gaan. 

Door de intensieve ademhaling zullen oude gevoelens, gedachten, pijn en verdriet weer omhoog komen. Het is belangrijk je te realiseren dat dit oude opgeslagen emoties zijn en dat je er niets mee hoeft te doen anders dan alles daar laten zijn en ze ruimte geven.

Het gevolg is dat het contact met de innerlijke stilte herstelt waardoor natuurlijke heling kan plaatsvinden. 

Deze meditaties werken niet alleen op emotioneel niveau maar ook op fysiek niveau. Door het intensieve ademen krijg je veel meer zuurstof binnen dan je lichaam gewend is waardoor het een grote schoonmaakbeurt krijgt en afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

De meditatie duurt een uur en wordt begeleidt door muziek. 

Daarna is er desgewenst ruimte om na te praten.

De sessies kunnen zowel individueel als in groepsverband gedaan worden.

(exclusief reiskosten indien het bij jou aan huis gedaan wordt)

min

Meditatie

De prijs voor een groepssessie is € 15,00
(minimaal 4 personen)

min

Meditatie

De prijs voor een individuele sessie is € 60,00

Mediteren en Masseren Meditatie

Contactformulier

Voor vragen, een afspraak maken, een massage of je aanmelden voor een meditatie, dan kun je gebruik maken van onderstaand formulier of een mail sturen naar astrid@mediterenenenmasseren.nl. Bellen mag natuurlijk ook. Dat kan op: 0630316464.

WordPress Themes