Massage


Een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. De massage en de sfeer ontspannen niet alleen je spieren, maar ook je geest. Je komt even los van de dagelijkse drukte en stress. Je ervaart weer wat ontspanning is. Even de tijd helemaal voor jezelf. Een moment van rust. De massage stimuleert ook de doorbloeding en helpt de spieren om afvalstoffen af te voeren.


Je ligt op de massagetafel in een gemakkelijke houding. De behandeling bestaat uit diverse rustige, vloeiende strijkingen en rustige knedende bewegingen, die harde en gespannen spieren laten soepel ontspannen en laten worden. De ademhaling kan rustiger en dieper worden. De massage wordt aangepast aan de persoonlijke behoefte met bijvoorbeeld een nadruk op rug, schouder of nek.


Het resultaat van een goede ontspanningsmassage is;

  • Soepele en ontspannen spieren
  • Ontspanning van nek en schouders (eventueel minder hoofdpijn)
  • Betere doorbloeding van huid en spieren voor de afvoer van afvalstoffen en
  • Geestelijke ontspanning en daardoor misschien zelfs een betere nachtrust.

 

Hot stone massage


Een hot stone massage is een massage met stenen van ongeveer 45 gr. Door de hitte van de stenen en de druk dringt de warmte diep in de spieren. Door de aangename warmte en de lange cirkelvormige strijkingen met de stenen kunnen de spieren beter ontspannen. De behandeling begint met het neerleggen van stenen op bepaalde gebieden zoals de rug, handpalmen en voetzolen. Daarna wordt het lichaam gemasseerd met de warme stenen en warme olie en zorgt daardoor voor een diepe ontspanning en ontgifting.


Voor de massage worden meestal afgeronde basaltstenen gebruikt. Deze stenen kunnen de warmte goed vast houden omdat het een harde ijzerhoudende steen is. Ook kan er gebruik worden gemaakt van edelstenen om op het lichaam neer te leggen.

Kijk voor de actuele tijden op de contactpagina.

min

Ontspanningmassage

De prijs voor 30 minuten is € 29,50

min

Ontspanningmassage

De prijs voor 45 minuten is € 39,50

min

Ontspanningmassage

De prijs voor 60 minuten is € 49,50

Mediteren en Masseren Massagesalon
Mediteren en Masseren Ontspanningsmassage
Mediteren en Masseren Rugmassage

Contactformulier

Voor vragen, een afspraak maken, een massage of je aanmelden voor een meditatie, dan kun je gebruik maken van onderstaand formulier of stuur een e-mail. Bellen mag natuurlijk ook. Dat kan op: 0630316464.