Astrid Zijlmans

Even voorstellen


Ik ben Astrid Zijlmans. Na jaren met plezier te hebben gewerkt als verpleegkundige, heb ik een switch gemaakt naar het schoonheidsspecialiste-vak en startte ik een eigen praktijk. Tijdens de behandelingen merkte ik dat ik het masseren het leukst vond. Van mijn clienten kreeg ik veel positieve reacties omdat ze zich lekkerder en ontspannen voelden. Ik ben me meer gaan toeleggen op de verschillende soorten van masseren.


Een van die soorten massage was ‘Rebalancing’ (lichaamswerk en bewustwording). Dat leerde mij te ‘luisteren’ naar het lichaam van mijn clienten. Ik kon ze ‘uitnodigen’ om nog dieper te ontspannen. Ik maakte daar ook kennis met de actieve meditaties van Osho. Actief mediteren is heel anders dan ik gewend was en het paste goed bij mij. Sindsdien begeleid ik met veel pleziere groepen met verschillende actieve meditaties.

 

Bovendien geef ik diverse soorten van massages.


Ik ben altijd erg onder de indruk van het effect dat aanraken en masseren heeft op de lichamelijke en geestelijke conditie van een mens. Ik doe de massages intuïtief; samen bekijken we waar ontspanning nodig is en hoe we die kunnen bereiken. Daarbij maak ik gebruik van alle technieken die ik in de loop van de jaren heb geleerd, onder andere uit de Klassieke massage, Ontspanningsmassage, Rebalancing, Ayurveda en Reiki.


Vaak zijn er spanningen in het lichaam die er al zo lang zitten dat we de manier waarop we ons voelen “ gewoon” gaan vinden en het accepteren. Soms moet je de spanning eerst goed voelen en er bewust van worden om los te kunnen laten. Er komt dan ruimte voor totale ontspanning. Ik kan je helpen door je met liefdevolle aandacht en diepe aanraking terug te laten keren naar je gevoel. Spreekt deze manier van masseren je aan, laat je dan een keer


Raken door Aanraking!

Contactformulier

Voor vragen, een afspraak maken, een massage of je aanmelden voor een meditatie, dan kun je gebruik maken van onderstaand formulier of stuur een e-mail. Bellen mag natuurlijk ook. Dat kan op: 0630316464.